Acasă Actualitate Scandal pe aeroportul din Antalya, unde 200 de turiști au așteptat 20...

Scandal pe aeroportul din Antalya, unde 200 de turiști au așteptat 20 de ore ca să revină la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Scandal pe aeroportul din Antalya, unde două sute de români au așteptat nu mai puțin de 20 de ore ca să revină din vacanță.

Din cauza așteptării prelungite, un bebeluș de zece luni a fost transportat la spital împreună cu mama. La Timișoara, alți 200 de turiști care urmau să plece cu aceeași aeronavă au pierdut o noapte de cazare.

Copiii au dormit pe scaune înveliți cu prosoapele din vacanță, în așteptarea avionului care ar trebuit să-i aducă din Antalya la Timișoara. În total, 200 de pasageri ar fi trebuit să se urce în cursa charter. După câteva ore de întârziere au decolat, dar după o ora de zbor, timp în care pasagerii spun că au văzut un lichid negru care se scurgea de la motor, avionul a revenit pe același aeroport.

Au urmat alte ore lungi în aeroport, timp în care un bebeluș de zece luni a făcut febra 40. Mama a cerut asistență medicală și amândoi au fost transportați la spital.

Pe aeroportul din Timișoara, alți 200 de pasageri așteptau să plece în vacanță cu aceeași aeronavă. Au avut întârziere 16 ore și au pierdut o noapte de cazare.

Nelu Balaș, unul dintre pasageri. a plătit 1000 de euro pentru sejur într-un hotel de cinci stele din Antalya. S-a interesat dacă poate obține despăgubiri. Compania care a operat zborul este una turcească și cum întâmplarea a avut loc pe un aeroport din afara Uniunii Europene, nu va primi nimic, scrie stirileprotv.ro.

 

Comentarii

comentarii