Acasă Actualitate “Scandalos…! Priviți cum se încadrează această “strâmbătură” cu clădirea Operei din Timișoara…!”

“Scandalos…! Priviți cum se încadrează această “strâmbătură” cu clădirea Operei din Timișoara…!”

DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Andrei Alin Gorscovoz – pe care îl putem numi în mod plastic “câinele de pază al administrației locale”, făcând o paralelă cu rolul presei, care este câinele de pază al democrației – a făcut o nouă incursiune prin haosul din zona centrală a orașului, cu câteva zile înainte de a fi deschis oficial anul TCCE2023.

Astfel, Gorscovoz a criticat foarte dur monstruozitatea din metal, montată sfidător chiar lângă operă și chiar în centrul orașului pe care o consideră o rușine și o sfidare a bunului simț.

“Să vă fie rușine! Domnule primar Dominic Samuel Fritz, de ce le permiteți unora să-și bată joc de Timișoara ?

Chiar nu aveți puțină rușine față de timișoreni? O nouă monstruozitate, marcă brevetată a unei asociații profesionale, cea care a trasat vreo 10 km de linii galbene prin oraș în toamna trecută, va întâmpina turiștii și localnicii care vor fi prezenți la manifestările organizate  în cadrul programului Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023.

Stau și mă-ntreb, cum poate un conducător al unei comunități să aprobe amplasarea unei astfel de construcții în centrul unui oraș?

Priviți cum se încadrează această “strâmbătură” cu clădirea Operei din Timișoara sau cu cea a Rectoratului Universității Politehnica din Timișoara?

Degeaba unii au făcut eforturi imense pentru a renova anumite clădiri, au grijă alții să-și bată joc de munca lor”, scrie Alin Andrei Gorscovoz pe facebook, a cărui concluzie taie ca un bisturiu: “Scandalos!!!”

=

 

Comentarii

comentarii