Acasă Actualitate O mască și o mănușă costă 10 lei la intrarea în supermarket-ul...

O mască și o mănușă costă 10 lei la intrarea în supermarket-ul Auchan din Timișoara

4589
DISTRIBUIȚI

În plină pandemie de coronavirus, un supermarket Auchan din Timișoara a găsit o modalitate inedită de a enerva clienții. Cei care au trecut pragul magazinului s-au confruntat cu o așa-zisă taxă, căci reprezentații Auchan au început să comercializeze măști și mănuși la un preț cam piperat. 

În mediul online a devenit virală o fotografie făcută într-un supermarket Auchan în care se vede clar că se comercializează măști la prețul de 7 lei și mănuși la prețul de 3,15 lei perechea, pentru clienții care trec pragul magazinului.

Revoltați, oamenii au distribuit masiv fotografia, iar aceasta a stârnit vâlvă pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, reprezentații Auchan Timișoara au oferit un răspuns inedit. Potrivit informațiilor oferite de dcnews.ro, aceștia au mărturisit că măsura a fost luată în conextul pandemiei de coronavirus, pentru clienții care nu au găsit în alte părți măsurile de protecție.

„În contextul pandemiei Coronavirus, Comitetul local pentru situații de urgență Timișoara a hotărât în 21 aprilie obligativitatea purtării de măști în spații închise, deci inclusiv în magazine. Colegii noștri din Timișoara, unde a fost realizată această fotografie, au vrut să informeze clienții și să pună la dispoziția celor care nu aveau aceste echipamente, posibilitatea de a le achiziționa de la Serviciul Clienți Auchan. Nimeni nu a fost condiționat de achiziționarea acestor măști și mănuși la intrarea in magazin.

Măștile care se vând în magazinele noastre sunt produse de companii românești, sunt din material textil și sunt reutilizabile, pot fi spălate, igienizate și utilizate pe o perioadă mai mare de timp. Ne-am dorit să sprijinim populația să se protejeze în această perioadă și, în același timp, să susținem producătorii locali.

La începutul lunii mai, Auchan va introduce în gama de produse mai multe modele, printre care și cele de unică folosință, la prețuri dintre cele mai scăzute.”

Comentarii

comentarii