Acasă Actualitate Scandalul USR – primarul Timișoarei. Nicolae Robu: ”Da. Eu dau ordin!” ...

Scandalul USR – primarul Timișoarei. Nicolae Robu: ”Da. Eu dau ordin!” – Video

2309
DISTRIBUIȚI

Eu dau ordine!

Domnul primar Nicolae Robu a dovedit ieri că nu se dă în lături de la nimic în misiunea sa de a controla instituțiile administrației locale timișorene. Exercitând o presupusă autoritate de a dispune Poliției Locale când și cum să aplice legea, dumnealui a ordonat ca echipa ce aduna semnături pentru inițiativa Fără Penali în Funcții Publice să fie avertizată în scris pentru prezumtiva încălcare a unor norme legale.Prin acțiunile sale de ieri, edilul Timișoarei își dă măsura propriilor convingeri despre libertate și respect. Domnul Robu este o rușine pentru spiritul Timișoarei, pentru timișorenii care au înfruntat gloanțele comuniste pe străzi și au compus Proclamația de la Timișoara și pentru partidul al cărui membru este. Timișoara are nevoie de un primar onest și decent, de un om care înțelege democrația și guvernează acest oraș cu bun simț.

Publicată de USR Timiș pe 21 Mai 2018

USR Timiș a publicat astăzi o înregistrare video cu scandalul de duminică, din centrul Timișoarei, între primarul Nicolae Robu și echipa care strângea semnături pentru inițiativa ”Fără Penali în Funcții Publice”.

”Domnul primar Nicolae Robu a dovedit ieri că nu se dă în lături de la nimic în misiunea sa de a controla instituțiile administrației locale timișorene. Exercitând o presupusă autoritate de a dispune Poliției Locale când și cum să aplice legea, dumnealui a ordonat ca echipa ce aduna semnături pentru inițiativa ”Fără Penali în Funcții Publice” să fie avertizată în scris pentru prezumtiva încălcare a unor norme legale.

Prin acțiunile sale de ieri, edilul Timișoarei își dă măsura propriilor convingeri despre libertate și respect. Domnul Robu este o rușine pentru spiritul Timișoarei, pentru timișorenii care au înfruntat gloanțele comuniste pe străzi și au compus Proclamația de la Timișoara și pentru partidul al cărui membru este. Timișoara are nevoie de un primar onest și decent, de un om care înțelege democrația și guvernează acest oraș cu bun simț”, se precizează într-un comunicat al USR Timiș.

Comentarii

comentarii