Acasă Administraţie Scena Teatrului de vară din Parcul Rozelor intră pe lista investiţiilor CLT

Scena Teatrului de vară din Parcul Rozelor intră pe lista investiţiilor CLT

584
DISTRIBUIȚI

În sfârşit, după doi ani de uitare, scena teatrului de vară din Parcul Rozelor, distrusă la furtuna din 2017, reţine atenţia aleşilor locali pentru a fi reparată.

Deocamdată, se face primul pas, adică a fost iniţiat un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza DALI şi a descrierii sumare a investiţiei pentru obiectivul ” DALI reabilitare (structuri metalice în arce pentru spaţii culturale)- scenă(pentru spectacole cu învelitoare din membrană impermeabilă)-Parcul Rozelor”.

Direcţia economică a comunicat faptul că proiectul nu necesită aviz din partea sa şi că suma va fi cuprinsă în buget, defalcată pe surse de finanţare.

Se au în vedere realizarea unei structuri de rezistenţă pentru susţinerea copertinei, consilidarea pereţilor scenei  şi refacerea legăturilor la cele trei nivele, refacerea învelitorii la cabinele vestiar, refacerea pardoselii şi a zidăriei degradate, înlocuirea elementelor metalice afectate de coroziune.

Pentru realizarea copertinei sunt două variante, unul cu un deviz total de aproape 700.000 de lei cu TVA inclus, iar alta, cu un deviz total de 600.000 de lei cu TVA inclus.

Se vor analiza variantele care prezintă, fiecare, unele avantaje şi dezavantaje.

Proiectul iniţial cuprinde şi un studiu geotehnic realizat de INCERC Timişoara sub conducerea prof. Corneliu Bob.

Comentarii

comentarii