Acasă Actualitate Scenariu halucinant lansat de directorul Filarmonicii Banatul Timișoara

Scenariu halucinant lansat de directorul Filarmonicii Banatul Timișoara

592
DISTRIBUIȚI

În Filarmonica Banatul din Timişoara atmosfera începe să intre în sfere de înaltă vibraţie spirituală. După ce doi artişti s-au accidental pe scena instituţiei în timpul unor concerte, directorul Ioan Gârboni îşi ia măsurile de precauţie. Nu în sensul de a monta pe scenă scaune profesioniste, speciale pentru interpreţi, ci lansează miresme de “sabotaj” din partea angajaţilor. Adică, intenţionat au căzut artiştii cu scaunul (rupt) de pe scenă în sală, şi intenţionat şi-au strâmbat picioarele pe treptele de acces spre scenă, pentru a cere demisia domniei sale.

L-or fi sabotat şi pianiştii invitaţi care s-au aşezat călare pe scaunul “special”, pentru că li se rupea sub şezut?!

Iată ce a postat domnul director pe pagina sa de facebook, înaintea concertului de vineri: “INCREDIBIL/ Astăzi mă suna cineva din presa şi-mi spune să fiu atent, că se pregăteşte un accident de muncă înscenat (cu presa de faţă) pentru a cere să fiu demis. Zice că probabil vor desface şuruburi de la un scaun şi vor cădea în faţa publicului. Toate reclamaţiile şi sutele de procese au fost rezolvate în favoarea direcţiunii şi nu a contestatarilor; sunt disperaţi şi ştiu că vor fi examinări profesionale pe care mulţi “sindicalişti” au emoţii că le vor rata. Câtă nemernicie……”, spune directorul Ioan Gîrboni.

Comentariile nu au întârziat să apară: “Îmi aduc aminte de vremurile trecute, ce de mai vremuri! Poate vă promovează….. la Viena!” sau “Controlaţi totul! Poate aruncă şi cu apă şi detergenţi pe culoare ca să cadă şi să-şi fractureze ceva… Ce nebunie!” sau “Verificările profesionale au să trieze cadrele şi poate o să elimine şi ‘nepotismul’ din orchestră”.

În timpul concertului de vineri seara nu s-a întâmplat însă nimic.

Comentarii

comentarii