Acasă Eveniment Scene de groază în gară! Femei atacate de un bărbat cu o...

Scene de groază în gară! Femei atacate de un bărbat cu o coasă şi un topor

1912
DISTRIBUIȚI

Clipe de groază pentru două femei în gara Ilia, Hunedoara. Au fost ţinta unui bărbat înarmat cu o coasă şi cu un topor. Călătorii din staţia CFR au fost martorii unor scene înfiorătoare. Bărbatul a spart geamul unei societăţi comerciale şi a ameninţat călătorii cu moartea, potrivit România TV.

Scenele de groază s-au întâmplat în staţia CFR Ilia. Un bărbat care deţinea asupra sa o coasă şi un topor a spart un geam al unei societăţi comerciale şi a atacat două femei de 56, respectiv 66 de ani.

La faţa locului au ajuns poliţiştii de la Transporturi Feroviare, fiind sesizaţi de cele întâmplate. Aceştia au solicitat ajutorul jandarmilor pentru a-l putea imobiliza pe individ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere și amenințare. Bărbatul este cercetat în stare de libertate.

“Polițiștii Postului de Politie Transporturi Feroviare Deva, au fost sesizați despre faptul că, în data de 08.09.2020 în jurul orei 17:30, un bărbat în vârstă de 63 de ani, a spart un geam de la o societate comercială și a amenințat două femei în vârstă de 66 de ani şi respectiv de 56 de ani, cu acte de violență cu o coasă și un topor. Față de cele sesizate, poliţiştii cu sprijinul jandarmilor hunedoreni, au imobilizat agresorul, care, în urma unui consult medical de specialitate, a fost internat la o unitate spitalicească”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

Comentarii

comentarii