Acasă Eveniment Scene de groază în Piața Victoriei din Timișoara! Bătaie generală între două...

Scene de groază în Piața Victoriei din Timișoara! Bătaie generală între două grupuri de romi

DISTRIBUIȚI

Scene de groază în Piața Victoriei din Timișoara. Scaune care zboară prin aer, sticle și pahare sparte, urlete și bătăi între două grupuri de vreo 60 de romi. Evenimentele au avut loc marți, în jurul orei 22.30, în zona teraselor de pe Surogat. Trecătorii îngroziți au sunat la numărul de urgență 112. Majoritatea celor din piață au părăsit terasele din zonă, de teamă să nu fie loviți de sticlele și scaunele care zburau în toate părțile. Până la venirea poliției și jandarmilor însă, romii au fugit în toate direcțiile.

 ”Am fost nevoită să fug de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun…. asta-i capitala culturală europeana?!?! Asta-i Timișoara mea?!?! Poliția se uita la meci probabil… a venit exact la momentul potrivit… când piața era deja pustie!”, spune o martoră la evenimente.

Aaaa, și plecând din piață, ne-a condus spre mașină un șobolan mai mare decât o pisică… se plimba dinspre Blaga spre Omi… NOT BAD, hah?”, mai spune timișoreanca.

Polițiștii au identificat trei persoane cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Oamenii legii fac cercetări pentru identificarea tuturor celor care au participat la scandal.

”Cu privire la altercația dintre mai multe persoane, care a avut loc aseară, în jurul orei 23.00, în Piața Victoriei din Timișoara, vă informez că polițiștii Secției 1 din Timișoara au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 30-40 de ani, și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor, pentru identificarea tuturor participanților, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat la Antena 3 Aurora Voicila, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii