Acasă Eveniment Scene șocante într-un oraș din Banat. Un polițist îi pune piciorul pe...

Scene șocante într-un oraș din Banat. Un polițist îi pune piciorul pe gât unui tânăr. O procedură asemănătoare a dus la moartea lui George Floyd – Video

1178
DISTRIBUIȚI

Victor Ciutacu a prezentat, miercuri seara, la România TV, un videoclip scandalos cu câțiva polițiști aflați într-o intervenție în municipiul Reșița.

Un tânăr este pus la pământ, iar un polițist corpolent îi pune piciorul pe gât, în timp ce un alt polițist, îmbrăcat în uniform, alături de un bărbat aflat în haine civile, îl încătușează, cu mâinile la spate. Apoi, cei trei îl ridică pe tânărul încătușat și îl lovesc de capota unei mașini, care nu aparține poliției.

https://www.facebook.com/watch/?v=701936227016691

În tot acest timp, zeci de persoane se uită la scenă, iar unii strigă către polițiști: ”Nu a făcut nimic băiatul ăla!”. Un alt tânăr oferă explicații: ”El s-o băgat să îi despartă. El s-o băgat să îi despartă, el nu o făcut nimic. De ce îl luați, el nu este vinovat, copilul ăla!”.

Un polițist rămâne cu tânărul încătușat, iar alți 3 polițiști sunt filmați când încearcă să îl încătușeze pe un alt tânăr aflat pe caldarâm. ”Ați putea să îmi dați și mie voie să îmi aranjez și eu hainele?”, sunt singurele cuvinte ale tânărului încătușat care se aud pe filmare.

O procedură asemănătoare a poliției a dus la moartea lui George Floyd, în SUA, scrie stiripesurse.ro.

Comentarii

comentarii