Acasă Eveniment Scene șocante! Un bărbat a fost reţinut după ce a pulverizat spray...

Scene șocante! Un bărbat a fost reţinut după ce a pulverizat spray lacrimogen în faţa fostei soţii

475
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 37 de ani, din oraşul Haţeg, a fost reţinut de poliţişti după ce fosta sa soţie a reclamat faptul că acesta i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă, deşi individul avea un ordin de restricţie prin care i se interzicea să se apropie de ea la mai puţin de 150 de metri, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a relatat poliţiştilor din Haţeg că, pe 30 noiembrie, fostul său soţ a a aşteptat-o când a venit de la serviciu, i-a deschis portiera maşinii şi i-a pulverizat spray-ul iritant în zona feţei, adresându-i, în acelaşi timp, cuvinte şi expresii jignitoare.

“În baza sesizării a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar din cercetări a reieşit faptul că Judecătoria Haţeg a emis Ordinul de Protecţie nr. 750/CC/29.07.2019, cu valabilitate de şase luni, iar bărbatului i-a fost stabilită obligaţia de a păstra o distanţă de minim 150 m faţă de fosta sa soţie, obligaţie pe care acesta a încălcat-o”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Cercetările continuă faţă de suspectul de 37 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de “încălcarea ordinului de protecţie”, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore.

Sursă: Agerpres

Comentarii

comentarii