Acasă Actualitate Schimbare la vârful unei multinaționale din Timișoara. Sindicatul Flex: ”În realitate nu...

Schimbare la vârful unei multinaționale din Timișoara. Sindicatul Flex: ”În realitate nu se schimbă nimic”

DISTRIBUIȚI

De câteva luni, Sindicatul Liber Solectron Timișoara atrăgea atenția asupra managementului defectuos al companiei Flex, susținând că ”nepotismele și amantlâcurile vor duce firma în cap, în timp ce managerii își umplu conturile”.

Speculațiile în privința unei iminente schimbări au fost confirmate de anunțul făcut de Hannes Moritz, directorul Flex pe toată Europa: ”Cu sentimente mixte, vă împărtășesc o schimbare referitoare la echipa noastră de management din Timișoara”.

”Alexander Klein, director general VP Operations, a decis să părăsească Flex pentru alte oportunități în carieră. Alin Marian, Senior Director Materials, va prelua funcția de director general interimar, raportându-mi direct până când va fi stabilit un înlocuitor. Această modificare are efect imediat. Aș dori să îi mulțumesc lui Alex pentru contribuția și angajamentul său față de organizația noastră de când ni s-a alăturat a doua oară în 2020”, se precizează în anunțul lui Hannes Moritz.

Decizia a fost primită cu scepticism de sindicatul Flex, care a ținut să amintească că, în realitate, nu se schimbă nimic:

”Noi spuneam din octombrie anul trecut că managerul general e ”pe făraș”. Trompetele și lipitorile ne-au atacat. Dacă nu pleacă și ”cățeii” de sub firma va merge prost în continuare. ”Strategul” & Co șifonează în continuare. Sunt multe persoane dubioase la HR, pipițe promovate…”.

Comentarii

comentarii