Acasă Economic Schimbări din mers: Biroul de acasă, adus de pandemie

Schimbări din mers: Biroul de acasă, adus de pandemie

1651
DISTRIBUIȚI

Cum se schimbă cerinţele pentru locuinţe după criză. Valentin Ilie: Dezvoltatorii deja au modificat planurile pentru work from home: camera în plus sau reamenajare a interiorului pentru birou

 Valentin Ilie, unul dintre cei mai vechi brokeri pe piaţa rezidenţială din România şi fondator al Coldwell Banker pe piaţa locală în urmă cu 12 ani, spune că cererea pentru apartamente care să poată acomoda un birou va fi tot mai mare din cauza pandemiei.

Pandemia şi perioada în care corporatiştii vor lucra de acasă, începând cu mijlocul lunii martie, vor avea un impact major asupra pieţei rezidenţiale, dar şi de birouri, pe măsură ce unii vor descoperi beneficiile muncii de acasă, iar companiile vor calcula ce reduceri de costuri pot implementa în acest mod.

„În rezidenţial poţi avea un birou, poţi lucra de acasă, însă la birou nu poţi locui. Din acest motiv déjà în rezidenţial sunt effectuate schimbări uşoare, în limita în care au sens economic“, explică Valentin Ilie, consultant în imobiliare, membru în mai multe boarduri ale dezvoltatorilor, printre care şi London Partners. (sursa: Z.F.ro)

Comentarii

comentarii