Acasă Sport SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara joacă sâmbătă, în deplasare, cu Dinamo București

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara joacă sâmbătă, în deplasare, cu Dinamo București

DISTRIBUIȚI

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara joacă sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 18.00, în deplasare, cu Dinamo București. Partida contează pentru etapa a XV-a a Ligii Naționale, Conferința B.

Va fi a treia partidă consecutivă împotriva unei contracandidate la calificarea în faza următoare a campionatului, după cele cu Oradea și Voluntari, dar și după etapa liberă de care alb-violeții au beneficiat la finalul săptămânii trecute.

„În precedentele două meciuri, am înfruntat formații cu adevărat puternice, iar în cel mai recent prestațiile noastre individuale nu au fost cele mai bune. Ne antrenăm foarte bine, băieții conștientizează momentul dificil și muncim pentru a reveni în cea mai bună formă. Consider că în astfel de situații este important să rămânem uniți. Grupul nostru a făcut lucruri frumoase când a fost unit, iar acum e momentul să strângem rândurile și să continuăm să muncim”, a subliniat Eric McClellan.

În tur, la 18 noiembrie, echipa noastră a învins Dinamo cu 91-74, meci în care Ilija Djokovic reușea un excepțional double-double, 29 de puncte și 11 pase decisive.

„Întâlnim din nou un adversar solid, cu jucători talentați și îndemânatici, așa că trebuie să tragem concluziile corecte din precedentele două înfrângeri și să le transpunem în joc. Repet, cel mai important este să rămânem uniți, dar și să abordăm meciul tare, să fim agresivi încă din start. Victoria din tur împotriva lui Dinamo este importantă, însă nu trebuie să privim în urmă, ci să vedem prezentul și să facem planuri pentru viitor. Dinamo este o echipă care pune probleme, de aceea este nevoie să avem atitudinea potrivită, ca să fie totul OK”, a spus Eric McClellan.

Cele două formații contabilizează câte 20 de puncte în clasament, dar bucureștenii au un meci în plus: Timișoara 8/4 (locul II), Dinamo 7/6 (locul III).

Aflat la primul sezon în România, Eric a petrecut sărbătorile de iarnă la Timișoara și s-a declarat încântat de atmosferă.

„Am luat cina cu logodnica mea și apoi am ieșit în piețele din centru, unde ne-am simțit foarte bine. E diferit, dar foarte frumos: atunci când jucam peste Ocean, nu eram obișnuit să ies într-un oraș mare. Sarmalele și mâncarea locală nu le-am testat. Antrenorul a încercat să mă familiarizeze cu mâncarurile sârbești și românești, dar am rămas la cele cu care sunt obișnuit, curcan și pui. Poate totuși le voi încerca până la final de sezon. Îmi plac foarte mult țara, orașul, coechipierii, antrenorii, toți m-au făcut să mă simt binevenit aici, să mă simt ca într-o familie. Lucrurile se fac profesionist la club, baschetul românesc este unul de calitate, așa că mă simt cu adevărat bine”, spune Eric McClellan. www.baschet.scmtimisoara.ro

 

Comentarii

comentarii