Acasă Sport SCM Politehnica J1 a avut un sezon perfect cu 21 de victorii...

SCM Politehnica J1 a avut un sezon perfect cu 21 de victorii din 21 de partide jucate

DISTRIBUIȚI

Alb-violeții au avut un sezon perfect cu 21 de victorii din 21 de partide jucate în Campionatul Național. Ei au obținut cel mai important succes astăzi, în finala întrecerii, 36-32 (18-15), cu CSU din Suceava.

Turneul final are loc în Bacău, iar tinerii noștri handbaliști au câștigat toate cele cinci jocuri din faza decisivă a campionatului, trei în grupă, unul în semifinale și finala de astăzi.

Alb-violeții au controlat meciul cu formația din Bucovina și au condus permanent, la cinci goluri încă din prima repriză. Suceava s-a apropiat la trei lungimi la pauză și chioar a egalat în minutul 40, 23-23.

A fost momentul timeout-ului solicitat de staff-ul echipei noastre, dar și startul  desprinderii decisive. Au urmat trei goluri consecutive și de la acel moment a fost clar cine va fi campioana: SCM Politehnica Timișoara.

Pentru echipa din Suceava a fost prima înfrângere din acest sezon.

„A fost un meci complicat, chiar dacă am condus aproape permanent. Băieții au respectat planul de joc și am reușit să câștigăm și acest cel mai important meci al campionatului. A existat acel moment de îndoială, când Suceava a egalat în repriza a doua, dar am cerut timeout, am trecut la apărare 5+1, am schimbat câteva lucruri în atac și toate acestea ne-au deschis drumul spre victorie”, spune Gonzalo Tajuelo, antrenor SCM Politehnica J1.

Cinci dintre jucători au fost aleși în șaptele ideal al turneului final: Claudiu Pal – portar, Robert Cîtu – extremă dreaptă, Darius Bran – centru, Ianus Dumitrescu – inter stânga, Antonio Bordeanu – inter dreapta.

Sub conducerea antrenorului spaniol Gonzalo Tajuelo, SCM Poli a câștigat în acest sezon și titlul național de tineret.

 

 

Comentarii

comentarii