Acasă Sport SCM Politehnica Timișoara va juca, sâmbătă, pe terenul formației CSM Vaslui

SCM Politehnica Timișoara va juca, sâmbătă, pe terenul formației CSM Vaslui

DISTRIBUIȚI

Antepenultima etapă a Ligii Naționale de handbal prevede o deplasare de 700 km pentru SCM Politehnica Timișoara, unde va juca pe terenul formației CSM Vaslui. Partida va avea loc sâmbătă, 8 aprilie, la ora 18,00.

Cele două formații sunt la egalitate de puncte, 23, pe locurile de baraj, 11 și 12. Cu golaveraj 661-707, alb-violeții sunt deasupra grupării din Vaslui (638-711).

„Este un meci decisiv. Avem nevoie de victorie pentru a spera la evitarea barajului și considerăm că putem câștiga. Va fi un drum lung, dar cu siguranță vom aborda meciul 100%, pentru a putea obține punctele. Este șansa noastră și încercăm să profităm de ea. Jucătorii sunt capabili să joace două partide pe săptămână. Antrenorul secund, Sorin Sărăndan, a gândit pregătirea pentru a fi la cel mai bun nivel, la momentul meciului de la Vaslui. Aici m-am referit la aspectul fizic, dar sper ca și psihic să fim la fel; de fapt sunt obligați să fim la nivel bun pentru a câștiga meciul”, Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara.

Partida din tur, jucată la 13 noiembrie, la sala Constantin Jude, a fost foarte echilibrată și câștigată de moldoveni cu 25-24, după ce echipa noastră conducea la pauză cu 14-13.

 

Comentarii

comentarii