Acasă Sport SCM Rugby Timișoara pregătește ultimul meci oficial din 2021, finala Cupei României

SCM Rugby Timișoara pregătește ultimul meci oficial din 2021, finala Cupei României

707
DISTRIBUIȚI

SCM Rugby Timișoara pregătește ultimul meci oficial din 2021, finala Cupei României. Adversarul din finală va fi echipa care a câștigat titlul național în acest an, CSM Știința Baia Mare, iar partida va avea loc sâmbătă, 11 decembrie, la stadionul Arcul de Triumf din București.

De la mijlocul acestei săptămâni, la antrenamente participă și jucătorii noștri care în ultima perioadă au fost prezenți la loturile naționale: Gabriel Rupanu, la echipa mare, Alin Conache, Kemal Altinok, David Trăușan și Corrado Ștețco, la reprezentativa U20.

Rupanu a fost în XV-le de start al stejarilor la victoriile cu Uruguay și Țările de Jos, în vreme ce Alin Conache a câștigat titlul de cel mai important marcator la Campionatul European U20 și a fost inclus în echipa ideală a turneului final.

http://www.scmtimisoara.ro/2021/11/18/un-jucator-de-la-scm-timisoara-in-echipa-ideala-de-la-euro-u20/

„Au avut trei zile libere după revenirea de la lot, dar acum sunt în programul de antrenamente. Ne aflăm într-a patra săptămână din cele șase de pregătire a finalei. În primele două, am lucrat fizic, apoi a treia și a patra săptămână sunt dedicate pregătirii tehnice și tactice. În continuare, muncim tactic tot mai mult și vom face acea conectare mentală. Nu este ca în campionat, când știi că ai meci în fiecare săptămână, acum parcurgem o lună și jumătate de antrenamente și începem să ne pregătim și mental pentru finala Cupei României”, a spus Valentin Calafeteanu, antrenor principal.

Eugen Căpățână a revenit la antrenamente, după operația la umăr suferită în luna august, iar medicii urmează să decidă dacă poate juca în finala din 11 decembrie.

Comentarii

comentarii