Acasă Sport SCM Timișoara juniori 2 sunt lideri în clasamentul Seriei H a campionatului...

SCM Timișoara juniori 2 sunt lideri în clasamentul Seriei H a campionatului național

DISTRIBUIȚI

Punctajul atipic este generat de faptul că în ierarhia juniorilor 2 se ia în considerare și rezultatul de la pauză, iar în partida de handbal din deplasare cu LPS Bihorul Oradea, câștigată cu 32-27, scorul la pauză a fost 14-14.

În celelalte partide, SCM Politehnica Timișoara J2 a învins LPS Banatul Timișoara (39-25, acasă), CSM Reșița (36-30, acasă) și Unirea Sânnicolau Mare (45-35, în deplasare).

„Prima parte a sezonului a fost dificilă, ținând cont că echipa este nouă. Sezonul acesta, am reușit printr-o colaborare bună să aducem șase juniori 3 de la CS Giroc Chișoda, care au urcat la echipa de juniori 2.  Integrarea lor a fost grea, deoarece ei trec la o categorie superioară de vârstă. Până la urmă a ieșit cum trebuie, ceea ce mă bucură, pentru că au adus un plus echipei. Lucrurile au mers bine și asta se vede și în rezultate”, spune Emil Stolojan, antrenor SCM Politehnica Timișoara J2.

Următorul meci al violeților va fi la 29 ianuarie, cu LPS Banatul Timișoara. Pe primele trei locuri ale Seriei H se află SCM Politehnica 19,5 puncte, CSM  Reșița 15, Unirea Sânnicolau Mare 10 puncte.

Comentarii

comentarii