Acasă Sport SCM Timișoara și Școala de Baschet MP Sport vor continua colaborarea, în...

SCM Timișoara și Școala de Baschet MP Sport vor continua colaborarea, în sezonul viitor

DISTRIBUIȚI

SCM Timișoara și Școala de Baschet MP Sport vor continua colaborarea, în sezonul viitor. Staff-urile celor două cluburi au decis ca generația 2007-2008 (echipa U15) de la MP Sport să se transfere la SCM Timișoara, împreună cu antrenorul Aref Kaed Bey.

Din generația 2007-2008 face parte și Șerban Horga, jucător promovat recent la formația de seniori a alb-violeților, care va fi inclus și în lotul echipei U18 de la SCM Timișoara. Pe de altă parte, doi jucători din lot sunt și mai tineri, născuți în 2009, dar aceștia se antrenează de un an cu colegii lor mai mari.

Aref Kaed Bey: „La această grupă sunt copii care au șanse să ajungă jucători buni de baschet. Totul depinde de ei, de cât de mult își doresc acest lucru și de cât de mult vor munci în acest sens. Din păcate, cinci copii din primii zece au renunțat la antrenamente în timpul pandemiei, nu au revenit și este păcat. Am luat și jucători mai tineri în echipă, născuți în anul 2009, care vor să muncească și să progreseze”.

Lotul va fi alcătuit din 16-18 jucători, urmând a fi definitivat în scurt timp, și va evolua în Campionatul Național de Juniori U15. Antrenorii echipei vor fi Petru Czmor și Aref Kaed Bey.

SCM Timișoara va avea și o echipă U18 în întrecerile juvenile baschetbalistice programate să se desfășoare în sezonul 2021-2022, alcătuită și ea ca urmare a colaborării dintre clubul municipalității și MP Sport.

 

Comentarii

comentarii