Acasă Sport SCM USAMVB Timișoara întâlnește Universitatea Cluj, duminică

SCM USAMVB Timișoara întâlnește Universitatea Cluj, duminică

DISTRIBUIȚI

Leii joacă pe teren propriu, în etapa a IV-a a Ligii Naționale de Rugby (LNR). SCM USAMVB Timișoara întâlnește Universitatea Cluj, duminică, 15 mai, de la ora 11,30, la arena Gheorghe Rășcanu.

Echipa din Timișoara are două victorii din două partide jucate în actuala ediție a LNR (am stat în etapa a treia), în vreme ce clujenii contabilizează două victorii și un insucces.

„Este un meci greu, deoarece Clujul a arătat că este o echipă competitivă. Consider că trebuie să ne luăm oponenții foarte în serios și să ne facem jocul pe care l-am făcut până acum”, spune Eugen Căpățînă.

La general, alb-violeții au trei succese din tot atâtea partide disputate în 2022, inclusiv două meciuri cu marea rivală din Baia Mare, pe care am învins-o în București (22-15, în finala Cupei României) și în Maramureș (31-13, în etapa a doua din LNR, Grupa A).

„Cele două meciuri cu Știința Baia Mare au fost cu emoții foarte, foarte mari, dar pe care consider că le-am abordat așa cum trebuie, cu dăruință și cu foarte multă muncă pusă în antrenamente, cu un plan tactic foarte bine structurat. De aceea, afirm că victoriile nu au fost o întâmplare, ci sunt rodul unei munci foarte bine puse la punct”, mai susține Eugen Căpățînă.

„Căpă” a fost pe teren la toate cele 12 trofee cucerite de Timișoara în perioada contemporană, începând cu Cupa Europei Centrale, din 2009, și încheind cu Cupa României, ediția 2021, câștigată în aprilie 2022.

„Întâmplarea face că sunt un tip foarte loial, iar Timișoara mi-a oferit atât de multe, încât a fost rândul meu să-i ofer. Mi-am făcut o familie foarte frumoasă aici și mă refer atât la familia de acasă, cât și la cea de la teren. Contează să ai foarte bine pusă la punct viața și să știi ceea ce îți dorești”, a încheiat Eugen Căpățînă.

 

 

Comentarii

comentarii