Acasă Sport SCM USV Timișoara începe o serie de patru meciuri în deplasare cu un...

SCM USV Timișoara începe o serie de patru meciuri în deplasare cu un duel tare, vineri, cu Steaua București

DISTRIBUIȚI

SCM USV Timișoara începe o serie de patru meciuri în deplasare cu un duel tare, vineri 28 aprilie, cu Steaua București, la ora 18.15, în Ghencea, din capitală.

Partida poate fi urmărită în direct la Prima Sport 2 și opune primele două clasate, ambele echipe având trei victorii în cele trei partide jucate până acum. Bucureștenii au acumulat 14 puncte (marcate-primite 108-34), în vreme ce „Leii” au 13 puncte (M-P 91-27). Diferența se face din faptul că roș-albaștrii au luat punctul bonus în două partide, în vreme ce alb-violeții au obținut bonusul pentru cel puțin patru eseuri într-un singur joc.

„Avem o atmosferă foarte bună, mergem cu o atitudine pozitivă la București și sperăm să facem o partidă bună. Am muncit pentru victoriile de până acum, ni le-am dorit și iată că s-a întâmplat. Va fi un meci tare, un meci agresiv în Ghencea, dar consider că putem face patru victorii din patru posibile”, a spus Marius Simionescu.

Revenit de la Dinamo București, Simionescu a fost declarat „Jucătorul meciului”, în cea mai recentă etapă, victoria cu Știința Baia Mare, 22-14, în Ronaț.

După înfruntarea din Ghencea, pentru echipa timișoreană urmează un meci în deplasare cu Dinamo (la stadionul Arcul de Triumf, vineri, 5 mai), o etapă liberă, jocuri la Cluj și Baia Mare (20 și 27 mai) și apoi o partidă pe teren propriu, cu Steaua, la 3 iunie, în ultima etapă din prima parte a sezonului.

 

Comentarii

comentarii