Acasă Cultura Școala de Arte Timișoara – locul mirabil care schimbă destine și creează...

Școala de Arte Timișoara – locul mirabil care schimbă destine și creează mari artiști

DISTRIBUIȚI

Școala de Arte Timișoara din cadrul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, subordonat și finanțat de Consiliul Județean Timiș, este locul mirabil care schimbă destine și creează mari artiști.

Muzică, dans, arte vizuale, cultul vocii și virtuozitatea instrumentelor muzicale, design contemporan și meșteșugul fascinant al lutului și-al cioplitorilor în lemn.

Acesta este o comunitate artistică vivace, un laborator  ideal pentru talentul autentic și  o scenă pentru cele mai intense pasiuni artistice, cele mai ambițioase vise, cele mai bine construite cariere în artă.

Talentați sau nu sunteți așteptați, în perioada 01 – 23 septembrie 2022,  să vă înscrieți la una dintre specializările oferite pentru anul educațional ce va începe din 03 octombrie 2022.

Vă alegeți clasa croită pe măsura talentului și ambițiilor voastre și veți avea parte de studiu temeinic cu profesori a căror competență e probată de cariere impresionante, veți trăi experiențe emoționante, veți  afla aici o comunitate artistică și academică primitoare, un spațiu  generos cu imaginația voastră și multe prilejuri de a vă confrunta evoluția și curajul  în fața unui public curios și sincer. Mai mult, în funcție de specializare, Școala de Arte asigură cursuri cu predare colectivă, cu predare individuală sau cu corepetiție.

”Haideți să ne cunoaștem și să vorbim despre spectacolul talentului vostru! Cel mai potrivit moment să începeți să vă trăiți visele e chiar prezentul. Pentru anul de studiu 2022/2023, Școala de Arte vă propune aceste oferte”, îndeamnă Școala de Arte Timișoara, din cadrul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, subordonat Consiliului Județean Timiș.

Școala de Arte, Timișoara

Cursuri cu predare colectivă:

Muzică religioasă, cantori bisericești;

Pictură, grafică, pictură pentru copii;

Sculptură (gips, piatră, lemn)

Pictură, artă decorativă, tehnici în icoană;

Design vestimentar și de interior;

Cine-foto;

Dans modern, balet pentru copii;

Instructor dans popular-dansuri populare;

Curs meșteșugari (cioplitori în lemn, olărit, ceramică, artă decorativă)

 

Cursuri cu predare individuală:

Vioară;

Pian;

Acordeon/armonică sârbească;

Saxofon – sopran, taragot, saxofon alto, clarinet;

Orgă electronică;

Chitară;

Canto muzică uşoară;

Canto muzică clasică

 

Cursuri care beneficiază de corepetiţie:

– Canto muzică populară

Examenele de admitere vor avea loc în perioada 26 – 27 septembrie între orele 12:00–18:00 la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș din str. E. Ungureanu, nr. 1 din Timișoara (tel.: 0256 435158), iar în data de 30 septembrie vor fi anunțate rezultatele (www.ccajt.ro).  Vă  așteptăm cu entuziasm și încredere! – director artistic: prof. Adrian Scorobete, manager: prof. Liliana Laichici, finanțator: Consiliul Județean Timiș.

 

 

Comentarii

comentarii