Acasă Cultura Scriitorul Robert Șerban va avea o întâlnire cu prietenii-cititori din Caransebeș, Caraș...

Scriitorul Robert Șerban va avea o întâlnire cu prietenii-cititori din Caransebeș, Caraș Severin, sâmbătă

DISTRIBUIȚI

Sâmbăta 26 noiembrie, de la ora 17.00, scriitorul Robert Șerban din Timișoara va avea o întâlnire cu prietenii-cititori din Caransebeș, Caraș Severin.

Evenimentul este organizat de Societatea Femeilor Ortodoxe cu prilejul cercului de lectură ”Fărămituri de lectură cu ceai”, la galeria Corneliu Baba, casa de cultură.

Robert Șerban a explicat: ”Fiindcă publicul din Caransebeș e format, preponderent, din tineri (elevi de liceu, mai ales), cred că a important să le răspund la întrebările pe care sigur le au, legate de scris, de citit, ori de altă natură, dar să le și citesc atât proză, cât și poezie, fiindcă în discuție va fi atât volumul de proză “Oameni în trening”, cât și cel de poezie, “Ce rămâne din viață”.  Sunt importante pentru lumea literară contemporană aceste întâlniri cu publicul, iar la Caransebeș există un grup de intelectuali entuziaști, în frunte cu profesoara Sanda Bistrean, care organizează aceste evenimente consistente și constante. Abia aștept, fiindcă e un public foarte cald și foarte curios”.

Comentarii

comentarii