Acasă Actualitate Se amenajează Centrul de Informare Turistică și spațiul multifuncțional de la Bastion

Se amenajează Centrul de Informare Turistică și spațiul multifuncțional de la Bastion

DISTRIBUIȚI

Centrul de Informare Turistică și spațiul multifuncțional deținute de Consiliul Județean Timiș la Bastionul Theresia intră în reamenajare. Lucrările vor fi finalizate rapid, în așa fel încât spațiul să poată găzdui acțiuni pe parcursul acestui an, spun reprezentanții administrației județene.

Valoarea lucrărilor este de 1,6 milioane de lei.

”Am emis ordinul de începere a lucrărilor pentru amenajarea și mobilarea centrului de informare turistică și a spațiului multifuncțional pentru activități culturale din incinta acestei embleme a municipiului și a județului nostru. Finanțarea în valoare de peste 1,6 milioane de lei +TVA, obținută pentru programul Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, vine în timp util pentru ca activitățile ce urmează a fi desfășurate pe întreg parcursul anului să poată fi găzduite în condiții optime”, a anunțat Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș.

Consiliul Judeţean Timiş pregătește acest cadru ultramodern și versatil în care operatorii culturali să poată organiza evenimente sau expoziții menite să facă din Timișoara un reper și o destinație de top la nivel european, a mai anunțat oficialul.

 

Comentarii

comentarii