Acasă Sport Se apropie sezonul cumpărăturilor şi al despărţirilor

Se apropie sezonul cumpărăturilor şi al despărţirilor

455
DISTRIBUIȚI

Odată cu apropierea finalului turului de campionat în Liga I, echipele îşi fac planuri în privinţa politicii de transferuri. Vâmările şi cumpărările de jucători vor ţine capul de afiş timp de trei luni, perioadă în care formaţiile româneşti o „iernează” în aşteptarea returului.
Mai mulţi jucători din lotul celor de la Poli Timişoara îşi vor încheia aventura în capitala Banatului, din diferite motive. Primii vizaţi sunt portarul portughez Taborda şi mijlocaşul slovac Borbely, care nu mai sunt la sufletul lui Marian Iancu. Latovlevici e un alt jucător care nu mai prinde deloc lotul formaţiei timişorene, acesta având probleme în acest sens din momentul în care a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Poli, la îndemnul impresarului său. În aceste condiţii, după terminarea turului am putea asista la un schimb de jucători între Poli şi Dinamo, Latovlevici putând deveni monedă de schimb într-o eventuală tranzacţie, mai ales că echipa bucureşteană şi-a mai manifestat interesul pentru fundaşul stânga şi în urmă cu mai bine de un an. Cum de la Dinamo sunt pe picior de plecare Pulhac, Cristea sau Zicu, nu ar fi exclus ca unul dintre aceştia să ajungă în curtea alb-violeţilor.
Ioan Ovidiu Sabău l-ar dori la Poli şi pe Mureşan de la CFR Cluj, jucător despre care se poate spune că l-a propulsat în fotbalul mare de pe vremea când antrena Gloria Bistriţa. Pentru achiziţionarea mijlocaşului defensiv, Marian Iancu va trebui să bage adânc mâna în puşculiţă, Mureşan fiind cotat la peste un milion de euro. Poli s-a remarcat adesea pe piaţa transferurilor prin achiziţionarea de jucători tineri. Iarna aceasta, interesul alb-violeţilor se pare că se îndreaptă spre Răduţ, un mijlocaş de 20 de ani de la Internaţional Piteşti şi spre Răzvan Trandu, mijlocaşul celor de la Fortuna Covaci în vârstă de doar 18 ani. Acesta din urmă a fost selecţionat în premieră în prima reprezentativă de juniori Under 18 şi este unul dintre titularii incontestabili ai Fortunei Covaci în Liga II

Comentarii

comentarii