Acasă Administraţie Se asfaltează drumul dintre Crivobara şi Vizma

Se asfaltează drumul dintre Crivobara şi Vizma

580
DISTRIBUIȚI

A fost semnat contractul pentru asfaltarea drumului între Crivobara și Vizma

Consiliul Judeţean Timiş a semnat contractul de execuţie pentru asfaltarea unui nou drum judeţean. Mai precis, cel dintre Crivobara şi Vizma, DJ609A, care nu a mai avut asfalt.

Întreţinerea reţelei de drumuri judeţene este un important punct în strategia Consiliului Judeţean Timiş. Este o reţea extinsă, care necesită o atenţie deosebită.

„Asfaltarea drumurilor din județul Timiș este un act de normalitate. Nu e ușor, pentru că avem în administrare aproximativ 1.300 de kilometri. Ne bucurăm, însă, pentru fiecare victorie, pentru fiecare doză de bine făcută comunității, care primește alte posibilități de dezvoltare. În plus, crește gradul de confort și de siguranță în trafic”, a anunţat Călin Dobra, şeful CJ Timiş.

În perioada următoare se va turna asfalt pe o nouă porţiune de drum, cea dintre Crivobara şi Vizma. Valoarea investiţiei este de 6,5 milioane de lei.

Anunț cu bucurie începerea lucrărilor pe șoseaua ce leagă Crivobara de Vizma, o porțiune a DJ 609A, care nu a văzut niciodată asfaltul. Traseul are o lungime de 4,4 kilometri, iar valoarea investiției este estimată la peste 6,5 milioane de lei. Termenul de execuție este de nouă luni de la emiterea ordinului de începere. Pe lângă asfaltarea drumului, podețele existente și deteriorate, vor fi demolate și înlocuite cu unele noi. De asemenea, se vor amenaja accese către locuințe. Pe anumite sectoare, se vor decolmata și reprofila șanțurile existente, iar acolo unde situația o impune, acestea vor fi reconstruite. În curbele periculoase și pe anumite zone cu risc crescut de accidente s-a prevăzut montarea de parapet metalic, totalizând 422 metri liniari”, a mai spus Dobra.

Comentarii

comentarii