Acasă Actualitate Se caută înlocuitor pentru Gârboni la Filarmonica „Banatul”. Înscrierea la concurs, deschisă...

Se caută înlocuitor pentru Gârboni la Filarmonica „Banatul”. Înscrierea la concurs, deschisă până pe 6 iulie

DISTRIBUIȚI

Luni, 14 iunie, Primăria Municipiului Timișoara a lansat un concurs de proiecte de management pentru Filarmonica „Banatul”. Concret, se caută înlocuitor pentru Ioan Gârboni, cel care la evaluarea pentru perioada 2017-2021 a primit o notă prea mică. Îi trebuia 9 pentru a depune un nou plan de management, dar a luat 8,70. Rezultatul final a fost afișat pe 10 mai, după ce Gârboni a depus o contestație care a fost respinsă.

Concursul pentru ocuparea poziției lăsate libere de Gârboni a început luni, 14 iunie. Înscrierile se pot face până pe 6 iulie, iar ierarhizarea acestora se va face până pe 27 sau 28 iulie. În primă fază vor fi selectate dosarele, după care vor urma două etapă de evaluare, una de analiză a dosarelor, una de prezentare a acestora în cadrul unui interviu.

Printre altele, se cer studii în domeniul muzicii, experiență profesională de cinci ani în același domeniu și experiență de trei ani în management. Nu se pot înscrie persoanele care au condamnări penale sau civile care îi fac incompatibili și cele cărora, în ultimii patru ani, le-au fost încheiate contractele de muncă sau de management „pentru motive imputabile”.

Mai multe detalii pe site-ul primăriei: https://www.primariatm.ro/2021/06/14/concurs-de-proiecte-de-management-organizat-pentru-filarmonica-banatul-timisoara/.

 

Comentarii

comentarii