Acasă Eveniment Se enervă că era roșu! Un șofer oltean a doborât intenționat un...

Se enervă că era roșu! Un șofer oltean a doborât intenționat un semafor – video

DISTRIBUIȚI

Semaforul de pe strada Victor Vlad Delamarina din Lugoj a fost pus la pamant, sambata dimineata, de un sofer din Oltenia.

Imaginile surprinse de o camera de supraveghere au ajuns in spatiul public. Semaforul a fost distrus in totalitate, astfel ca, va trebui sa fie inlocuit. Pe imagini se vede cum masina trece de semafor, insa, la un moment dat, soferul decide sa se intoarca. Masina merge cu spatele si loveste parca intentionat dispozitivul, pe care il culca la pamant.

Soferul s-a prezentat la politie si a declarat ca a lovit semaforul accidental si a oferit administratorului drumului polita de asigurare, care va acoperi aceasta dauna.

Politistii atrag atentia participantilor la trafic, pentru a fi cat mai atenti la intersectia strazilor Stefan cel Mare cu Victor Vlad Delamarina, deoarece inlocuirea semaforului va dura ceva timp, mai exact, pana cand firma de asigurare va aproba plata dosarului.

Internautii au comentat imaginile si au facut haz de necaz, incercand sa gaseasca o scuza soferului. Daca unii au sustinut ca semaforul l-ar fi injurat pe sofer, altii sustin ca dispozitivul s-ar fi schimbat din verde in rosu si l-ar fi suparat pe barbatul aflat la volan.

Sursa: Lugoj Info

Comentarii

comentarii