Acasă Actualitate Se fac reparaţii pe zece drumuri judeţene principale

Se fac reparaţii pe zece drumuri judeţene principale

600
DISTRIBUIȚI

Gropile din drumurile judeţene îşi aşteaptă plombele
“După ce terminăm traseele principale, circulate intens, continuăm pe toate drumurile asfaltate care au gropi”, spune Mirel Gheorghe, directorul Direcţiei de Drumuri din Consiliul Judeţean Timiş

Au început reparaţiile drumurilor pe zece trasee judeţene principale, dar aceste reparaţii se vor extinde şi pe alte trasee, pentru că sunt multe drumuri în suferinţă în judeţul Timiş. Iar cu suferinţa lor sunt solidari şi şoferii, şi maşinile pe care aceştia le conduc pentru că din cauza gropilor şi maşinile au de suferit, se mai strică una alta, iar din buzunarele şoferilor curg bani pentru reparaţii, tocmai pe timp de criză.

“Plombe cu mixtură asfaltică şi cu stropiri succesive”

“Am intrat, de săptămâna trecută, pe zece trasee de drumuri principale. Câteva sunt aproape gata. Lucrăm cu cele două procedee – plombe cu mixtură asfaltică şi cu stropiri succesive. Am intrat pe traseele principale şi mai des circulate. Urmează să finalizăm, în luna mai, această campanie. Cum terminăm un drum, ne mutăm pe altul. După ce terminăm traseele principale, circulate intens, continuăm pe toate drumurile asfaltate care au gropi”, spune Mirel Gheorghe, directorul Direcţiei de Drumuri din Consiliul Judeţean Timiş. Se lucrează pe Racoviţa – Hitiaş, Hitiaş – pod Timiş, Timişoara – Giroc- Chişoda e terminat, Fârdea -Traian Vuia e termiant. Se lucrează pe Făget – Fârdea, s-a lucrat la traversarea Buziaşului. Se mai lucrează pe Periam, Pesac, Lovrin, Timişoara-Cenei şi pe alte trasee.

Comentarii

comentarii