Acasă Actualitate Se închide circulația rutieră pe mai multe străzi din zona Parcului Rozelor,...

Se închide circulația rutieră pe mai multe străzi din zona Parcului Rozelor, pentru Festivalul Inimilor

DISTRIBUIȚI

Pentru buna organizare a Festivalului Inimilor, pe mai multe străzi din zona de desfășurare a evenimentului, se instituie restricții de circulație, acestea încep chiar pe 1 iulie și durează o săptămână

La solicitarea Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, a decis, pentru buna desfășurare a acestuia, închiderea circulației rutiere pe mai multe străzi din zona Parcului Rozelor, în perioada 01.07.2024 (ora 22) – 08.07.2024 (ora 12), după cum urmează: strada Academician Alexandru Borza (fosta Trandafirilor); strada Gheorghe Andrașiu, tronsonul cuprins între bulevardul  C.D. Loga și Academician Alexandru Borza; strada Silviu Bejan, tronsonul cuprins între bulevardul C.D. Loga și Academician Alexandru Borza; strada Patriarh Miron Cristea, tronsonul cuprins între bulevardul C.D. Loga și Academician Alexandru Borza.

De asemenea, în data de 4 iulie, în intervalul orar 18:00 – 19:00  va avea loc parada portului popular, pe traseul: bulevardul  C.D. Loga (Catedrala Mitropolitană) – strada Silviu Bejan – strada Academician Alexandru Borza (Parcul Rozelor).

”Recomandăm șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării evenimentului”, anunță Primăria.

Comentarii

comentarii