Acasă Eveniment Se întorceau la unitate, dar au oprit și au asigurat măsurile de...

Se întorceau la unitate, dar au oprit și au asigurat măsurile de siguranță după un accident rutier. Pompierii din Deta, exemplu de salvatori

DISTRIBUIȚI

Miercuri seară, pompierii de la Stația Deta și un șofer din cadrul Detașamentului Lugoj se întorceau spre unitate, când au fost anunțați prin stație că în apropiere s-a produs un accident rutier. Aceștia nu au ezitat să oprească, stingând incendiile produse în urma accidentului, asigurând zona și așteptând celelalte forțe de intervenție. Acum, aceștia sunt dați drept exemplu de colegii lor.

„Cu spirit civic și pasionați de munca pe care o desfășoară,  zece pompieri din cadrul Stației Deta, precum și conducătorul auto din cadrul Detașamentului Lugoj, au intervenit pentru asigurarea măsurilor P.S.I. la un accident rutier produs în drumul lor spre unitate. Miercuri seara, pompierii au luat la cunoștință prin stația de serviciu, de producerea unui accident rutier pe E70, în localitatea Jebel, în care erau implicate trei autoturisme, dintre care, unul răsturnat.

Fiind conștienți de pericolul care se putea produce, au hotărât să oprească și să asigure măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. S-au mobilizat la fața locului, au asigurat zona, s-au apropiat de persoanele implicate, liniștindu-le, până la sosirea celorlalte forțe de intervenție. De asemenea, au decuplat bornele autobuzului cu care se deplasau, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu. Colegii noștri sunt încă un exemplu de salvatori devotați. Felicitări pentru implicare!”, transmit reprezentanții ISU Timiș pe rețelele de socializare.

Comentarii

comentarii