Acasă Administraţie Se lucrează la noua documentaţie preliminară pentru reabilitarea Turnului de Apă Timişoara

Se lucrează la noua documentaţie preliminară pentru reabilitarea Turnului de Apă Timişoara

755
DISTRIBUIȚI

După ce a reuşit, în urma a nenumărate încercări sortite eşecului, să tocmească o firmă care să se ocupe de realizarea documentaţiei necesare demarării procesului de reabilitare a turnului de apă din cartierul Iozefin, primăria Timişoara aşteaptă acum finalizarea dosarului pentru a şti cât va trebui să cheltuiască pentru a-l transforma în centru cultural. Pentru turnul asemănător din cartierul Fabric nu mai sunt fonduri de niciun fel, vistieria municipalităţii nu mai suportă alte investiţii similare

Firma angajată de primărie lucrează deja la realizarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie – DALI şi la proiectul tehnic aferent viitoarei investiţii. Au fost schiţate şi primele sugestii referitoare la proiectul care va conduce la crearea aici a unui centru cultural.

„Se va semna contractul cu acel ofertant, pentru elaborarea documentaţiei. Acolo va fi un centru cultural frumos. Când se semnează contractul vom ştii şi datele lelgate de investiţie, când se va porni lucrarea şi cât va costa. Facem toate eforturile să fie gata în 2021. Acolo vor fi necesare expertize, inclusiv va fi nevoie de o consolidare”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii