Acasă Administraţie Se lucrează și în aceste zile la Maternitatea și la UPU de...

Se lucrează și în aceste zile la Maternitatea și la UPU de la Spitalul Județean Timișoara

DISTRIBUIȚI

Se lucrează cu spor pe șantierele noi Maternități și cel de extindere a Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Timișoara. În ciuda vremii mai reci, acolo este activitate.

Administratorul public al județului, Marian Constantin Vasile, s-a deplasat într-o vizită de lucru pe șantierele de la noua Maternitate și de extindere a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, pentru a verifica stadiul lucrărilor.

La UPU, de la ultima vizită pe teren, lucrările continuă într-un ritm alert, s-a turnat atât placa peste subsol, cât și stâlpii de rezistență ai primului nivel, urmând ca până în luna ianuarie 2022 să fie turnată placa peste parter și etajul I al clădirii. Lucrările în interiorul subsolului vor continua de asemenea pe toată perioada iernii. Astfel, lucrările urmează exact planul anticipat de către constructor.

Același lucru putem spune și despre șantierul noii Maternități, unde s-a turnat deja radierul general pentru ambele corpuri de clădire și s-au ridicat pereții exteriori ai corpului B, urmând ca până la sfârșitul anului 2021 să fie finalizat zidul exterior al corpului A.

Ambele șantiere au trecut fără probleme de vizita Inspectoratului de Stat în Construcții de la sfârșitul lunii noiembrie, astfel încât nu vor exista niciun fel de întârzieri neprevăzute.

 

Comentarii

comentarii