Acasă Actualitate Se redeschid șantierele din Timișoara. Trafic închis până în august pe strada...

Se redeschid șantierele din Timișoara. Trafic închis până în august pe strada Gării; doar o săptămână pe Beethoven

DISTRIBUIȚI

trafic-deviatReprezentanții Primăriei Timișoara anunță că începând de luni, 21 februarie, vor fi impuse restricții de circulație pe două străzi din municipiu. Pe strada Gării, din cauza lucrărilor la Pasajul Solventul, se închide traficul până în august 2023. Vor fi restricții și pe strada Ludwig van Beethoven, însă doar de o săptămână, începând tot de luni.

În ceea ce privește obiectivul de investiții „Construire Pasaj Inferior Solventul”, comisia de circulați a considerat că lucrările nu se pot realiza în condiții de desfășurare a traficului rutier. „Drept urmare,  Primăria Municipiului Timișoara  anunță că se va închide  traficul rutier pe str. Gării, între km 0+000 – 0+216, începând cu data de 21.02.2022 ( ora 10,00) până în luna august 2023”, se arată în informarea municipalității.

De asemenea, pentru executarea lucrărilor de reparații la suprafața carosabilă, Primăria Municipiului Timișoara anunță că se va închide  traficul rutier pe str. Ludwig van Beethoven, pe tronsonul cuprins între bd. Mihai Eminescu și bd. C.D. Loga, începând din data de 21.02.2022 (ora 07,00) până în data de 28.02.2022.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și recomandăm pe cât posibil evitarea zonei de lucrări”, transmit reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii