Acasă Administraţie Se revine la libertate muzicală: Primăria Timișoara face concert rock pe scaune,...

Se revine la libertate muzicală: Primăria Timișoara face concert rock pe scaune, dar cu mai puţini cântăreţi decât estimase

1458
DISTRIBUIȚI

Aflat în plin entuziasm pre-eliberare de restricţii anticovid-19, primarul Timişoarei a decis, săptămâna viitoarei facem concert mare. Rock! Dar cu oameni pe scaun, maxim 500 de persoane şi cu distanţare socială.

El a decis deja şi cine va cânta, a emis şi trei nume care să file line-up, doar că acestea nu ştiau că vor cânta.

Din păcate, după ce au „ştiut”, doar una dintre formaţii a mai rămas aptă pentru marele concert al eliberării de restricţii împotriva coronavirusului.

 „Nu pot da un răspuns precis la întrebare, ce festivaluri sau momente teatrale vom avea, dar vă dau o veste în premieră, săptămâna viitoare facem un prim concert. Va fi cu maxim 500 de persoane, care vor sta pe scaun, cu respectarea tuturor condiţiilor de protecţie. Timişoara aşteaptă astfel de semne, vom încerca un concert în Piaţa Libertăţii cu toate măsurile luate. Mă gândesc să cânte cei de la Phoenix, Cargo şi Pro Muzica, cum se poate, să facem şi cu una singură. Cum putem. N-am vorbit cu niciuna dintre formaţii. Dar facem tot posibilul să avem spectacol”, a declarat edilul-şef.

Ulterior, din păcate, s-a dovedit că visul primarului nu se va realiza decât parţial.

„Am luat legătura cu cele trei trupe menţionate şi singura disponibilă este Cargo. Aşadar, sâmbăta viitoare, vom avea, în Piaţa Libertăţii, concert Cargo. Evident, cu toate măsurile anticovig luate şi monitorizate cu stricteţe! Facem paşi de revenire la normalitate, dar cu precauţie!”, a anunţat, ulterior, acesta, pe WhatsApp.

Comentarii

comentarii