Acasă Administraţie Se strigă catalogul în Colegiu prefectural! Liliana Oneț, supărată pe absenteismul colegilor...

Se strigă catalogul în Colegiu prefectural! Liliana Oneț, supărată pe absenteismul colegilor săi

648
DISTRIBUIȚI

Pe 30 ianuarie a avut loc primul Colegiu prefectural din 2020, condus, în premieră, de prefectul Liliana Oneț. Cum pe ordinea de zi se regăsea un singur punct, anume prezentarea activității instituției din 2019, mai mulți reprezentanți ai serviciilor deconcentrate s-au gândit să nu se prezinte. Acest lucru nu i-a căzut prea bine Lilianei Oneț.

„Văd că o parte a membrilor colegiului prefectural au probleme «foarte importante» și absentează de la aceste ședințe. Vreau să precizez că va fi ultima dată când mai tolerez așa ceva. Am să fac public numele instituției celor care nu s-au prezentat, pentru că nici nu au trimis înlocuitori și nici nu au sunat că nu o să se prezinte”, a spus aceasta, la încheierea prezentării raportului.

Instituțiile care nu au avut reprezentanți la această ședință au fost: Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timiș, Direcția Silvică Timișoara, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timiș, Inspectoratul Județean în Construcții Timiș și Organismul Intermediar Regional POS DRU Timișoara.

Ulterior, prefectul a fost întrebat despre această situație:: „Da, m-a supărat [n.r. absența colegilor]. Nu este normal ca la prima ședință de colegiu prefectural, anumite instituții deconcentrate să trateze cu ignoranță această ședință. O să am discuții în particular cu fiecare dintre conducătorii acestor instituții publice și, dacă o să fie nevoie, o să fac chiar referate către ministerele de resort de care aparțin, pentru a informa despre acest lucru”.

Comentarii

comentarii