Acasă Politica Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană: „Nu trebuie să fii într-o...

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană: „Nu trebuie să fii într-o mare funcţie ca să fii un ostaş de nădejde pentru armata naţională” – video

DISTRIBUIȚI

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, aflat într-o vizită la Brasov, în intervalul 16-17 iunie 2024, și-a lansat, duminică, cartea „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”, participând totodată la o conversație publică și susținând o sesiune de autografe și declarații de presă.

„Sunt metehne vechi, lucruri care nu merg bine în această ţară şi vom avea nevoie de răbdare şi de încăpăţânare ca să reuşim, să le schimbăm. Eu sunt însă încrezător, sunt optimist, nu fac parte dintre cei care spun că lucrurile sunt de nereparat, că ţara sau statul sunt eşuate. Cred, pur şi simplu, că e nevoie de spirit nou, de energie nouă şi mai ales de o echipă care depăşeşte culoarea de partid (…).Eu sunt dispus să pun umărul la această luptă pentru un viitor mai bun pentru ţara noastră, dar nu trebuie să fii într-o mare funcţie ca să fii un ostaş de nădejde pentru armata naţională”, a afirmat Mircea Geoană.

 

Comentarii

comentarii