Acasă Actualitate Ședință online a autorităților din Timiș, cu patru zile înainte de reînceperea...

Ședință online a autorităților din Timiș, cu patru zile înainte de reînceperea școlii. Discuții, și cam atât

461
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Instituției Prefectului Județului Timiș transmit că în dimineața de joi, 4 februarie, subprefectul Mircea Băcală a convocat o ședință online cu primarii localităților timișene, având ca temă reînceperea cursurilor în unitățile de învățământ. La ședință au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, Direcției de Sănătate Publică, Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, Inspectoratului de  Jandarmi Timiș și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

„Au fost puse în discuție probleme legate de paza în scoli, de securitatea la incendii, de transportul cu microbuze școlare. Inspectorul școlar general, domnul Marin Popescu le-a prezentat primarilor scenariile în care se vor putea desfășura cursurile de luni, 8 februarie, și problemele organizatorice care trebuie rezolvate.

Totodată, având în vedere rata de infectare la nivelul județului Timiș, subprefectul Mircea Băcală a cerut primarilor o mai mare implicare la nivelul localităților pentru respectarea tuturor măsurilor impuse de pandemie”, transmit reprezentanții Prefecturii în legătură cu cele discutate în ședința de joi dimineață.

Comentarii

comentarii