Acasă Actualitate Şedinţele Consiliului Local Timişoara, din nou, în direct, pe facebook

Şedinţele Consiliului Local Timişoara, din nou, în direct, pe facebook

188
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a anunţat că se va relua transmiterea în direct a şedinţelor CLT, pe facebook, pe televiziunea primăriei, la adresa tv-primariatm.

”Cristi Brâncovan ne-a făcut nişte sugestii, pe facebook. Câteva dintre lucrurile pe care le-a sugerat sunt foarte pertinente şi le vom pune în practica imediat. Noi suntem deschişi şi aştept atitudini proactive de la toată lumea. Vom transmite, începând cu următoarea şedinţă, toate şedinţele de Consiliu Local pe facebook, pe televiziunea tv-primariatm. Vom transmite şi dezbaterile publice”, a anunţat edilul.

Mai mult decât atât, Nicolae Robu a precizat că vor fi postate şi informaţii, pentru ca televiziunile aveau la un moment dat şi teletext, lucru care se va regăsi pe aceeaşi adresă tv-primariatm, care este o televiziune neconvenţională. Aici vor fi postate diverse informaţii despre tot ce se scoate la licitaţie, rezultatele de la licitaţii, dar şi altele. ”Vrem să creştem importanţa pe care cetăţenii o dau acestei televiziuni şi prin oferirea cu ajutorul ei a unor informaţii la care iniţial nu ne gândeam că ar fi bine să fie diseminate cu ajutorul ei. De exemplu, hotărârile Comisiei de Ordine Publică”, a dezvăluit primarul.

Şedinţele de plen ale CLT erau transmise live pe internet până la renovarea sălii de consiliu.

Comentarii

comentarii