Acasă Politica Sediu nou şi (re)veniri în partid, la PSD Timiş

Sediu nou şi (re)veniri în partid, la PSD Timiş

292
DISTRIBUIȚI
Consiliul Local Timişoara a atribuit, marţi, prin vot, un teren de 1.500 de metri pătraţi de pe bdul Republicii, filialei Timiş a PSD, în scopul construirii unui nou sediu. Acum, pesediştii anunţă că se vor pune pe treabă şi vor ca până în 2012, noua clădire să fie finalizată. „Nu va fi o clădire megalomanică, dar nici o cocioabă”, spune Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, adăugând că s-a apelat la specialiştii din partid pentru realizarea proiectului şi că speră că până în jurul datei de 1 noiembrie, fundaţia deja să fie turnată. O sală de şedinţe de 150-200 de persoane, birouri pentru parlamentari, conducere şi organizaţiile de femei şi tineret – asta ar urma să cuprindă clădirea ce va fi ridicată pe bdul Republicii nr. 12. Termen de execuţie – până la alegerile locale din 2012.

 „Dacă dă Domnul şi alegerile vor fi mai repede, adică dacă vor fi alegeri anticipate, atunci îmi iau angajamentul că terminăm până la alegerile locale din 2012”, spune Bojin, explicând că oricum, vrea să lase filialei partidului, din postura de preşedinte, un sediu nou, aceasta fiind a doua promisiune după cea pe care o emit toţi liderii politici: câştigarea alegerilor.
 
(Re)primiri în partid
 
Titu Bojin mai promite că, săptămâna viitoare, după întoarcerea de la Bucureşti, unde va participa la şedinţa Comitetului executiv al PSD, va prezenta câteva persoane (re)venite în PSD. Conform spuselor social-democratului, care a refuzat să dea încă nume, e vorba despre foşti membri PSD şi persoane din alte partide, care au aderat sau vor semna zilele următoare adeziunile. Mişcări de acest tip au loc în toată ţara, existând nemulţumiţi în rândul parlamentarilor independenţi, UNPR, UDMR şi chiar PD-L. 
 

Comentarii

comentarii