Acasă Actualitate Şeful Pieţe SA, Ioan Nasleu, pierde 100.000 de euro ceruţi în instanţă...

Şeful Pieţe SA, Ioan Nasleu, pierde 100.000 de euro ceruţi în instanţă unei publicaţii timişorene

1219
DISTRIBUIȚI

Şeful Pieţe SA, Ioan (Ionuţ, pentru prieteni) Nasleu, pierde procesul în dosarul care s-a aflat pe rolul Tribunalului Timiş de la finele anului trecut, pe care acesta l-a deschis împotriva mai multor jurnalişti de la siteul online deBanat, pentru că i-ar fi lezat onoarea prin cele relatate în unele articole publicate şi pentru care a ridicat pretenţii, ca daune morale, de 100.000 de euro.

“Respinge cererea de chemare în judecată”, arată Hotărârea nr.1625/2019 din 11.12.2019.

Magistraţii au considerat cererea apropiatului primarului Nicolae Robu, şeful de la Pieţe SA Ioan Nasleu, ca fiind nefondată la adresa siteului şi a ziariştilor de la deBanat.

Pe domnul Ioan Nasleu l-au deranjat atât unele articole care menţionau legăturile sale cu lumea interlopă din oraş, cât şi faptul că ar fi fost făcut de jurnalişti “yes-man” al primarului.

“Ultimele evenimente, printre care şi audierea lui Nasleu într-un dosar deschis împotriva grupării interlope conduse de Lucian Boncu, au demonstrat că deBanat a avut dreptate”, spune siteul amintit, care mai menţionează că în urmă cu şase ani, perdantul de acum mai avut o acţiune similară, “la acelaşi preţ” în instanţă, ca daune morale, care a avut aceiaşi sorţi de neizbândă în instanţă, ca şi acum.

Comentarii

comentarii