Acasă Eveniment Șeful Poliției Române merge la Arad pentru a controla cum merge ancheta...

Șeful Poliției Române merge la Arad pentru a controla cum merge ancheta exploziei în care a murit Ioan Crișan

DISTRIBUIȚI

Șeful Poliției Române, chestorul Benone Matei, merge la Arad pentru a vedea în ce stadiu se află ancheta privind asasinarea omului de afaceri. Între timp au apărut noi date. Fostul șofer al lui Ioan Crișan, recent eliberat din închisoare va fi audiat, relatează Realitatea PLUS.

Șeful Poliției Române vrea să se asigure personal că ancheta de la Arad în cazul morții omului de afaceri Ioan Crișan se desfășoară așa cum trebuie, asta și pentru că la mai bine de o săptămână de la acest tragic incident nu există un suspect clar. Este foarte posibil, totuși, ca oamenii să aibă un cerc de suspecți, însă nimeni nuâ fost reținut până în prezent.

În urmă cu mai bine cu o săptămână, experți ai Poliției Române au plecat la Arad pentru a-i ajută pe colegi de acolo în anchetarea acestui caz.

Oamenii legii vor să-l audieze pe fostul șofer al lui Ioan Crișan, condamnat pentru trafic de droguri, care a ieșit din închisoare acum două săptămâni. Se pare că în acest mod anchetatorii vor să afle mai multe despre traficul de droguri din zona de vest a țării, aceasta fiind una dintre pistele anchetei.

Zilele trecute, soția și fiica omului de afaceri au fost audiate.

Procurorul care conduce ancheta în cazul asasinării omului de afaceri arădean Ioan Crişan a dispus efectuarea mai multor expertize şi constatări criminalistice, a anunţat, luni, Parchetul General. Ancheta vizează infracţiunea de omor calificat cu premeditare, încadrarea iniţială fiind cea de omor.

Una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori este ca explozia mașinii omului de afaceri din Arad să fi fost un asasinat la comandă, au precizat surse judiciare. Bomba ar fi fost activată de la distanță, potrivit acelorași surse.

 

Comentarii

comentarii