Acasă Economic Seminar de informare pentru cei care vor să depună proiecte în cadrul...

Seminar de informare pentru cei care vor să depună proiecte în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia

522
DISTRIBUIȚI

Secretariatul Tehnic Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timişoara continuă seria evenimentelor organizate în vederea informării adecvate a potenţialilor aplicanţi din judeţul Caraş-Severin cu privire la modul de accesare a fondurilor alocate în cadrul celui de-al doilea apel pentru propuneri de proiecte din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia în valoare de 15,3 milioane de euro. 

Astfel, reprezentanţii Secretariatului Tehnic Comun din cadrul BRCT Timişoara organizează marţi, 17 mai 2011, cu începere de la ora 10:00, în Sala Multimedia a Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa, un Seminar de informare, adresat potenţialilor aplicanţi: reprezentanţii autorităţilor publice locale, organizaţiilor non-guvernamentale, asociaţiilor non-profit, universităţilor, institutelor de cercetare, etc., care doresc informaţii cu privire la activităţile eligibile care pot primi finanţare nerambursabilă europeană în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia. Pentru a veni în sprijinul potenţialilor aplicanţi, BRCT Timişoara organizează în această perioadă evenimente de informare cu privire la cel de-al doilea apel pentru propuneri de proiecte în toate cele trei judeţe eligibile ale programului, respectiv în judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi. Proiectele care vor fi depuse în cadrul acestui apel trebuie să se înscrie într-una dintre cele trei axe prioritare ale Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia: 1-Dezvoltarea economică şi socială, 2-Mediu şi pregătirea pentru situaţii de urgenţă (apel tematic pentru Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării), 3-Promovarea activităţilor „people to people," iar termenul limită pentru depunerea proiectelor este de 27 iunie 2011. Informaţii suplimentare se pot obţine contactând serviciul Help-Desk de la sediul BRCT Timişoara, str. Proclamaţia de la Timişoara nr. 5, jud. Timiş; Tel 0356-426360; Fax 0356-426361; e-mail: ipacbc@brct-timisoara.ro. Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia finanţează proiecte comune care valorifică potenţialul de dezvoltare al zonei de graniţă dintre România şi Republica Serbia. Informaţii suplimentare pot fi găsite accesând: www.romania-serbia.net sau www.brct-timisoara.ro.

Comentarii

comentarii