Acasă Economic Seminar dedicat agenților economic, privind gestionarea deșeurilor și protecția mediului, la CCIA...

Seminar dedicat agenților economic, privind gestionarea deșeurilor și protecția mediului, la CCIA Timișoara

DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită oamenii de afaceri, miercuri, 19 iunie 2024, în sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș, cu începere de la ora 1000, să participați la seminarul de informare a agenților economici.

Dintre temele în prezentare amintim:

Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și a gestionării deşeurilor.

Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș prezintă modul de evidență și de raportare a datelor pentru diferite fluxuri de deșeuri: ambalaje și deșeuri de ambalaje, deșeuri de echipamente electrice și electronice, deșeuri de baterii și acumulatori, vehicule scoase din uz, evidența cronologică lunară și/sau anuală privind cantitățile de deșeuri generate și/sau gestionate conform OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor, aprobată cu modificări prin Legea nr. 17/2023.

Aplicarea legislației de mediu în domeniul obținerii actelor de reglementare (avize, acorduri, autorizații, vize anuale).

Garda Națională de Mediu-Comisariatul Județean Timiș prezintă rolul Gărzii Naționale de Mediu în combaterea poluării apelor.

Seminarul va fi susținut de specialiști din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Timiș și a Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Timiș.

”Vă încurajăm să participați activ și să ridicați întrebări pentru a clarifica eventualele neclarități. Participarea este gratuită, prin transmiterea confirmării de participare aici: https://www.cciat.ro/formular/ index.php?cdx=ds4.”, este mesajul CCIAT.

Comentarii

comentarii