Evenimentul, desfășurat sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, va avea loc începând cu ora 10:00, în Sala BANAT a Centrului Regional de Afaceri din Timișoara (B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22), sub titlul: „Noutăți legislative, norme și standarde în sănătatea publică și siguranța alimentelor”.
Seminarul va aborda teme de actualitate precum:
-
măsuri de prevenire a bolilor cu impact economic, precum febra aftoasă și pesta micilor rumegătoare;
-
riscurile asociate utilizării cărnii, lactatelor și ouălor în industria alimentară;
-
cerințe legislative privind autocontrolul în unitățile de alimentație publică;
-
condițiile de igienă din instituțiile pentru copii și tineri;
-
noile reglementări aplicabile saloanelor de înfrumusețare, tatuaj și piercing.
Vor susține prezentări:
-
Dr. Flavius Alin Nicoară, director executiv DSVSA Timiș
-
Dr. Corina Pădurariu, șef serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor
-
Jr. Florin Ardekean, director executiv DSP Timiș
-
Conf. univ. dr. Corneluța Fira-Mlădinescu, medic primar igienă
-
Jr. Monica Sîrcă, inspector DSP
Evenimentul se va încheia cu o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri.
Participarea este gratuită, pe bază de înscriere online, la:
👉 Formular de participare
Seminarul se adresează operatorilor din industria alimentară, antreprenorilor din domeniul HoReCa, dar și celor care activează în servicii de înfrumusețare, educație și sănătate publică.
Comentarii
comentarii