Acasă Economic Seminarii pentru accesarea de fonduri nerambursabile prin POR 2007 – 2013

Seminarii pentru accesarea de fonduri nerambursabile prin POR 2007 – 2013

417
DISTRIBUIȚI

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest organizează două seminarii de informare şi instruire destinate microîntreprinderilor din mediul urban din judeţul Hunedoara. Aceste seminarii sunt organizate pentru a informa potenţialii aplicanţi despre posibilităţile de accesare a fondurilor europene nerambursabile în cadrul domeniului major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” al Programului Operaţional Regional 2007 – 2013. Seminariile se vor desfăşura în data de 20 martie, la Petroşani, începând cu ora 10:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Petroşani şi la Hunedoara, de la ora 14:00, în Sala de conferinţe a Pavilionului Administrativ a Parcului Industrial Hunedoara.
În cadrul seminariilor vor fi prezentate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească o microîntreprindere pentru a putea accesa fondurile nerambursabile ale Uniunii Europene, precum şi aspecte practice privind întocmirea dosarului cererii de finanţare. Participarea la aceste seminarii este gratuită.
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest va organiza în perioada imediat următoare evenimente similare în judeţele Caraş-Severin şi Timiş.

Comentarii

comentarii