Acasă Actualitate Semnal de alarmă tras de Ilie Sîrbu, candidat AUR la Primăria Timișoara:...

Semnal de alarmă tras de Ilie Sîrbu, candidat AUR la Primăria Timișoara: “Parcul rozelor e pe moarte…!” – video

DISTRIBUIȚI

Ilie Vasile Sîrbu, candidat AUR la Primăria Timișoara, atrage atenția despre faptul că celebrul Parc al Rozelor se află într-un stadiu de degradare galopanta și există riscul chiar să dispară, fiindcă mai nou Horticultura se ocupă de cimitire.

“Parcul rozelor e pe moarte, a ajuns parcul cimitirului pentru trandafiri. După cum se vede aici, peste această iarbă, parca a trecut o turmă de oi. Totul e devastat. Au ras tot, iar din frumusețea acestui parc a rămas doar cerul! Aici totul trebuia să fie verde, dar ce trist arată Parcul Rozelor și se laudă cu el. Cum să te poți lăuda cu așa cava?!

Acesta este rezultatul unei administrații locale care se ocupă mai mult de cimitire, dar nici de acelea cum ar trebui. Păcat că nu este plin de trandafiri Parcul Rozelor așa cum ar trebui!

Cu tristețe trebuie să amintesc că din 2012, Timișoara a devenit un oraș al mușcatelor, în niciun caz al trandafirilor”, atenționează Ilie Vasile Sîrbu.

 

De asemenea, candidatul AUR Timiș a prezentat și micile panouri de informare are au dispărut.

“Atât de mult preț se pune pe turiștii ce vin în Timișoara. Nici măcar tăblițele de informare nu mai există în parc. Habar nu au cu ce se mănâncă turismul în Timișoara!”, a arătat Ilie Sîrbu.

Un alt aspect relevat a fost despre familia Muhle.

“Oamenii mari, familia Muhle, care alimentau cu flori marile case imperiale ale Europei iată cum au ajuns! Iată cum s-a ajuns din toate: Nimic! Cam asta e situația: Nimic! Mă aflu între tată, Wilhelm Muhle, și fiu, Arpad Muhle. Doi oameni care au dat Timișoarei ceea ce niciun timișorean nu a făcut. Ei au donat terenul de pe care produceau bani primăriei orașului pentru a se construi două universități: Institutul Politehnic și Universitatea de Vest”, a reamintit candidatul AUR.

Comandat de PARTIDUL ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR

Executat de SC Logos Consulting

CMF: 21240330

Comentarii

comentarii