Acasă alegeri locale 2012 „Semnalul dat de oameni este clar: a venit vremea schimbării”

„Semnalul dat de oameni este clar: a venit vremea schimbării”

DISTRIBUIȚI

Interviu cu domnul Titu Bojin, candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş
 
Domnule Bojin, una dintre principalele teme ale acestei campanii electorale, a mai multor candidaţi, a fost Deponeul de la Ghizela. Dumneavoastră cum vedeţi această problemă?
 
La Ghizela ne confruntăm cu o problemă tare ciudată. S-au investit în acest deponeu milioane de euro, iar acum am ajuns în situaţia în care stăm şi admirăm lacătele cu care este ferecat deponeul. Sunt licitaţii contestate în instanţe de judecată, însă nu-mi explic cum s-a ajuns aici. Cineva a greşit undeva. Cred, însă, că s-a greşit de la început, când s-a decis ca acest deponeu să fie făcut la Ghizela, localitate aflată la mare depărtare de Timişoara. În fapt, această distanţă nu înseamnă altceva decât cheltuieli mai mari pentru timişoreni, care, pe lângă colectare, trebuie să plătească şi transportul deşeurilor menajere până la deponeu. Va trebui să găsim o modalitate de rezolvare a acestei probleme, pentru că nu putem încărca facturile timişorenilor. Şi aşa cheltuielile sunt foarte mari. Eu mă angajez în faţa oamenilor că voi rezolva această problemă.
 
Cum a decurs campania dumneavoastră de până acum?
 
A fost o lună foarte plină, presărată cu sute de întâlniri cu alegătorii din Timişoara şi din Timiş. Semnalul dat de oameni este foarte clar: a venit vremea schimbării. Mă bucură să văd că oamenii ne percep drept o soluţie viabilă, văd că suntem oameni de încredere. Cred că am reuşit să depăşim bariera politicului şi, mai ales, a politicianismelor. Am stat de vorbă cu oamenii foarte sincer, le-am explicat cum stă situaţia acestui judeţ, iar receptivitatea lor este dătătoare de speranţe.
 
V-aţi confruntat cu o situaţie neplăcută în ultimele două săptămâni şi când spun asta mă refer la intervenţia chirurgicală la care a fost supus domnul Nicolae Robu. Cum aţi reuşit să gestionaţi evenimentele?
 
Evident, am fost puşi în faţa unei situaţii grele, pe care, cred eu, am gestionat-o destul de bine. Staff-urile de campanie şi oamenii din jurul meu şi al lui Nicu Robu au decis ca eu să încerc să suplinesc cât mai bine absenţa lui. Am stat de vorbă cu medicii care l-au operat, cu toţi specialiştii şi am primit asigurări că starea sa de sănătate este una bună şi că, în cel mai scurt timp, va fi 100% apt să conducă destinele Timişoarei. Am transmis acest mesaj timişorenilor, de câte ori am avut ocazia şi i-am asigurat pe oameni că din 10 iunie, Timişoara va avea un primar nou, pe Nicolae Robu, iar Timişul un preşedinte nou, în persoana lui Titu Bojin.

 

Comentarii

comentarii