Acasă Politica Senatorul Eugen Dogariu: ”Numirea liberalului Ruşeţ la SCM Timişoara e total nelegală....

Senatorul Eugen Dogariu: ”Numirea liberalului Ruşeţ la SCM Timişoara e total nelegală. Primarul Nicolae Robu nu cunoaște legea”

DISTRIBUIȚI
Eugen Dogariu1

Cei de la PSD spun că proaspăta numire pe post de şef la Sport Club Municipal a liberalului Vasile Ruşeţ este una total ilegală, chiar neconstiţională. Senatorul Eugen Dogariu, reprezentantul social-democraţilor în Senatul României, îl acuză pe primarul Nicolae Robu că nu cunoaşte modul în care se fac angajări pe astfel de posturi sau că dă dovadă de rea credinţă.

„Această numire arată o totală lipsă de respect pentru constituţie. SCM a desemnat pe postul de preşedinte o persoană printr-o modalitate care nu respectă procedurile legale de angajare. După opt ani pe funcţia de primar, Nicolae Robu nu a înţeles cum se fac angajările sau dă dovadă de rea credinţă în angajarea şi selectţia oamenilor. Curtea de Conturi trebuie să se sesizeze, dacă nu se sesizează între timp şi alte instituţii. Am înţeles că unele s-au sesizat deja. Trebuie spus clar, nu facem leg cu persoanele ci cu modul de angajare al acestora. Legea prevede clar cum se face o astfel de încadrare. Vorbim fie de concurs, dacă nu, conducerea e asigurată de o persoană cu anumite calităţi pentru acea funcţie”, a declarat Dogariu.

Comentarii

comentarii