Acasă Politica Senatorul Sebastian Răducanu s-a întâlnit cu studenții social democrați din Timiș

Senatorul Sebastian Răducanu s-a întâlnit cu studenții social democrați din Timiș

DISTRIBUIȚI

Senatorul Sebastian Răducanu, secretar executiv al PSD Timiș, s-a întâlnit, la sfârșitul săptămânii, cu tinerii din cadrul Ligii Studenților Social Democrați.

Sebastian Raducanu a explicat de ce a organizat o asemenea reuniune:

“La nivel european, socialiștii au înțeles rolul activ pe care îl au tinerii în construirea unei societăți și au pus accent pe dezvoltarea și implicarea lor în comunitate, pe promovarea valorilor și principiile social-democrate.

În ceea ce privește tânăra generație din țara noastră, marele avantaj este faptul că tinerii au crescut într-o Europă unită și solidară, iar acest aspect arată că se pot adapta mult mai ușor profilului socialist.

Am răspuns invitației de a participa la prima ședința a noii echipe de la Liga Studenților Social Democrați și am fost plăcut surprins să văd o sală plină de tineri entuziaști și dornici să se integreze în noul grup format.

Îmi doresc ca la fiecare ședință numărul celor prezenți să fie tot mai mare, iar Liga Studenților Social Democrați să se facă remarcată prin multe proiecte și acțiuni dedicate studenților.”

 

Comentarii

comentarii