Acasă Cultura Seniorii Timişoarei participă la Festivalul Plai

Seniorii Timişoarei participă la Festivalul Plai

236
DISTRIBUIȚI
altFestivalul Plai, găzduit de Muzeul Satului Bănăţean în acest sfârşit de săptămână, în perioada 11-13 august, consemnează şi participarea seniorlor Timişoarei. Consiliul Seniorilor din Timişoara, Asociaţia Seniorilor din Timişoara, în colaborare cu Serviciul pentru protecţia socială a persoanelor vârstnice vor prezenta un stand pe Aleea Culturală a festivalului, ce poate fi vizitat sâmbătă şi duminică, între orele 12-18. 

Vizitatorii vor lua cunoştinţă de tot cea ce doresc referitor la cele trei organisme ale vârstnicilor din Timişoara prin pliante, broşuri, obiecte confecţionate şi prezentări ale activităţilor desfăşurate de către reprezentanţii acestora. “Cei care ne onorează cu prezenţa vor pleca cu o amintire personalizată de către ei”, promit seniorii. 
Consiliul Seniorilor
Consiliul Seniorilor din Timişoara a fost creat la 15 ianuarie 2004, având un rol de utilitate socială, prin implicarea vârstnicilor la acţiuni cetăţeneşti ale oraşului, în respectul valorilor democratice care sunt libertatea, demnitatea, toleranţa şi spiritul civic. Reprezintă pensionarii din municipiu, indiferent de starea socială, sex, afinitatea religioasă şi apartenenţa politică, cu vârsta de peste 53 de ani. Date de contact la Serviciul pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară situat pe str. Sever Bocu (fosta Lipovei) nr. 44 A direct sau prin telefonul 0256490286 şi prin E-mail tatstefan@yahoo.com.
Asociaţia Seniorilor
Asociaţia Seniorilor din Municipiul Timişoara este o organizaţie nonprofit cu personalitate juridică de drept privat, neguvernamentală, apolitică, independentă, autonomă, obştească, având credinţă în respectarea cultelor şi care desfăşoară activităţi individuale şi colective, în folosul societăţii civile. A luat fiinţă prin convingerea, înţelepciunea, experienţa şi voinţa unui grup de iniţiativă al membrilor Consiliului Seniorilor din Timişoara, pentru a fi mai eficienţi şi pragmatici în realizarea programelor. Este înscris în Registrul Naţional al Asociaţilor din România la nr.63746/01.10.2008, îşi desfăşoară activitatea în baza Actului de încheiere civilă nr. 246/21.11.2008 care cuprinde Statutul, Actul constitutiv şi Procesul Verbal de constituire. Date de contact: Timişoara, str. Martir Gabriela Tako nr. A63, sc. C, Ap. 5, Cartier Calea Lipovei, jud. Timiş, cod poştal 300245, Tel/Fax 0256282381.
 

Comentarii

comentarii